Waarnemend schooldirecteur Tom Pluijmen

RK bs. De Spoorzoeker

Plein 36

6466GG Kerkrade

T 045-5411367

E info.rkbsdespoorzoeker@movare.nl

W https://bsdespoorzoeker.nl/

Scholen op de kaart

BRIN 06WL

Basisschool De Spoorzoeker

Missie
Op De Spoorzoeker staan we voor onderwijs waarbij we ons richten op de persoonlijke ontwikkeling van de leerling met als doel onze leerlingen voor te bereiden op de toekomst en een plek in de maatschappij.

Visie
Op onze school voelen de kinderen zich prettig, mede doordat we zorgen voor structuur en regelmaat. Hierdoor creëren we een veilige leeromgeving. Het kind mag zichzelf zijn. De leerkrachten van De Spoorzoeker hebben oog voor het welbevinden van ieder kind. Met een kritische en open blik bieden we onderwijs voor de toekomst.

Binnen onze school hebben we aandacht voor talenten van kinderen. Hierbij sluiten we aan bij het ontwikkelingsniveau van het kind. Wij hebben oog voor het kind als persoon. We gaan daarbij de uitdaging aan om kinderen te laten groeien in hun ontwikkeling, waarbij we de balans tussen denken en doen erg belangrijk vinden.Het team beschikt over diverse kwaliteiten, kennis en specialismen; deze worden optimaal ingezet ten behoeve van de kwaliteit van ons aanbod. Leerkrachten leren hierbij van elkaar.

We vinden het als school belangrijk om de omgeving bij ons onderwijs te betrekken om zo het onderwijs te verbreden en te verrijken. Daarom betrekken we ouders/verzorgers en werken we samen met peuterspeelzaal, speeltuin, culturele partners, de buurt en vakleerkrachten.

Meer scholen in de buurt

Kom je werken bij MOVARE? Werken bij
We zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers! Neem gerust een kijkje bij onze openstaande vacatures. Vacatures

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details