Mooi initiatief: De ‘geef en neem kast’ van bs. Frans Postma

27 februari 2024

Het is niet altijd en voor iedereen vanzelfsprekend om in je eigen bestaanszekerheid te voorzien. Soms lukt het simpelweg niet om, met alle goede wil van de wereld, de touwtjes aan elkaar te knopen. Het team van basisschool Frans Postma in Heerlen heeft er oog voor dat dit anno 2024 speelt. Vanuit het gedachtengoed van de Vreedzame school, we hebben hart voor elkaar, wil zij er voor mensen zijn die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Daarom heeft de school, met ondersteuning van hun partner ‘het Jeugdeducatiefonds’, een ‘geef en neem kast’ geopend. Deze kast voorziet in een divers assortiment aan persoonlijke verzorgingsproducten, zoals shampoo, zonnebrandcrème, tandenborstels, handzeep,  vitaminetabletjes, inlegkruisjes, wasmiddel etc. Ouders/verzorgers van de leerlingen, die deze ondersteuning hard kunnen gebruiken, mogen tijdens de inlooptijd voor en na school de benodigde producten uit de ‘geef en neem kast’ halen.

De school hoopt op deze manier samen met het Jeugdeducatiefonds een bijdrage te kunnen leveren aan de leefbaarheid in hun buurt. Samen met hart voor de kinderen van basisschool Frans Postma!

Meer nieuws

Kom je werken bij MOVARE? Werken bij
We zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers! Neem gerust een kijkje bij onze openstaande vacatures. Vacatures

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details