Achtergrond header

Vacature: Projectcoördinator De OnderwijsWerkplaats (10 uur per week)

De OnderwijsWerkplaats: Onderwijskwaliteit voor de toekomst!

Ben jij werkzaam in het Limburgse PO of VO of voel je je op een andere manier hiermee verbonden, heb je affiniteit met onderwijsinnovaties, houd je van het coördineren en uitvoeren van inspirerende activiteiten en ben je vanaf 01-10-2019 t/m minimaal einde schooljaar 2019-2020 voor 10 uur per week beschikbaar om concrete invulling te geven aan de doelstellingen van De OnderwijsWerkplaats? Dan zijn we op zoek naar jou!

De OnderwijsWerkplaats is een onderwijsinnovatieproject dat leraren en andere onderwijsprofessionals in de provincie Limburg de ruimte en begeleiding biedt om nieuwe initiatieven te ontplooien op het gebied van talentontwikkeling, digitalisering en doorlopende leerlijnen van primair naar voortgezet onderwijs.  

Als projectcoördinator initieer en coördineer je activiteiten om de doelstellingen van De OnderwijsWerkplaats te bereiken, zoals het organiseren van Marktplaatsbijeenkomsten en Vrijplaats Ateliers voor en door leraren. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor de betrokken scholen die écht werk maken van onderwijsinnovatie, zorg je voor verbinding tussen de deelnemende partners en adviseer je als projectcoördinator het enthousiaste team van De OnderwijsWerkplaats bestaande uit een programmaleider, een managementassistente en een online moderator. 

Profiel
Je hebt:
-    een visie op ‘onderwijs voor de toekomst’ en kunt deze concretiseren naar de onderwijspraktijk
-    affiniteit met onderwijsinnovaties
-    inhoudelijk kennis van het primair onderwijs en/of voortgezet onderwijs
-    kennis van en ervaring met projectmatig werken

Je bent:
-    flexibel, innovatief, daadkrachtig, verbindend en een teamspeler
-    zelfstandig opererend en neemt initiatief
-    een goede gesprekspartner voor contactpersonen van De OnderwijsWerkplaats 

Vergoeding
De vergoeding bedraagt € 75,- per uur (inclusief btw en reiskosten).
Je motivatie met CV kun je t/m 26 september richten aan programmaleider Daniël Fermont: danielfermont@owpl.nl.  De motivatiegesprekken vinden plaats op maandag 30 september vanaf 17:00 uur.

Wil je meer weten over De OnderwijsWerkplaats? Ga naar www.onderwijswerkplaatslimburg.nl, lees de bijgevoegd factsheet of neem contact op met Daniël Fermont via bovenstaand e-mailadres of tel. 06-18084327.

Vacature: Projectcoördinator De OnderwijsWerkplaats (10 uur per week)
Share to Facebook Share to Twitter Share to Pinterest Share by mail More...

Geïnteresseerd in MOVARE?

Neem contact op