Achtergrond header

Ludieke stakingsactie van OBS Harlekijn

Het actievoeren is begonnen! Scholen krijgen de vrijheid om zelf invulling te geven aan de staking. Deze actie van OBS Harlekijn in Landgraaf is een mooi voorbeeld van ludiek actievoeren. De ouders van de leerlingen van Harlekijn kregen vanmorgen bijgaande ‘akte van benoeming’ overhandigd. Een reactie op de aanstaande actie.  Lees de volledige brief hieronder of via deze link

 

--------------------------------------------------------------------------------------------

AKTE VAN BENOEMING

Deze akte van benoeming wordt u aangeboden in verband met het grote lerarentekort!

School: OBS Harlekijn

Adres: Strijthagerweg 10

Plaats: Landgraaf

 

Naam:________________________________________________________________(zelf invullen)

 

Specialisatie: Niet van toepassing, u moet alle vakken beheersen!

Werktijdfactor: 1.0 FTE, een werkweek van minimaal 40 uur.

Met ingang van: Per direct

Kwaliteiten: vakkennis, alle kinderen begeleiden in hun leerproces, kinderen helpen op hun eigen niveau, administratieve taken, oudergesprekken voeren, leuke evenementen organiseren, corrigeren van werkschriften/bladen, weekplanningen maken, een leuke handvaardigheid opdracht verzinnen, begeleidingsplannen schrijven, analyses maken van toetsopbrengsten, Sinterklaas helpen, rapportages maken, vergaderen met het hele team, Kerstboom optuigen, vergaderen met een werkgroep, overleg met externe instanties, altijd vrolijk zijn (zelfs op uw slechtste dag), aanspreekpunt voor ouders en instanties, pleinwachten draaien, nascholing volgen, begeleiden van stagiaires, en alles wat gedurende het schooljaar nog onverwacht gevraagd wordt.

En vooral …… ieder kind binnen een veilige en gezellige sfeer laten genieten van het leren en hen voorbereiden op een mooie toekomst.

Arbeidsvoorwaarden:

  • Niet ziek zijn/worden want vervanging is vaak niet mogelijk.

  • Salaris zal minder zijn dan uw collega’s in het Voortgezet Onderwijs met dezelfde bevoegdheid. Soms krijgt u een eenmalige uitkering, maar daar moet u het dan mee doen.

  • U moet het voornamelijk alleen doen, er is geen assistentie.

  • De groepsgrootte kan uitgroeien tot 35 leerlingen.

 

Ludieke stakingsactie van OBS Harlekijn

Geïnteresseerd in MOVARE?

Neem contact op