Achtergrond header

Eerste MOVARE ParnasSys Academiedag succesvol

Afgelopen woensdag vond de eerste MOVARE ParnasSys Academiedag plaats op BS Steltloper Kerkrade. De dag werd geopend door Janine Deckers, projectleider Verder met ParnasSys, Leander Versleijen, beleidsadviseur IBP & ICT (presentatie AVG) en Thei Iding, juridisch beleidsadviseur (presentatie leerlingdossier).

Na een korte pauze verzorgde Anton de Jong, onderwijsadviseur van ParnasSys Academie een training ParnasSys Ultimview, Mijnschoolplan, Referentieniveaus en Schoolanalyse voor een betrokken groep van maar liefst 110 directeuren, interne begeleiders en enkele andere bezoekers. Na een heerlijke lunch werden twee rondes workshops gegeven door acht onderwijsadviseurs van ParnasSys Academie aan geïnteresseerden van de scholen van MOVARE. 

Op basis van de vele positieve reacties op de dag zelf en na afloop kunnen we terugblikken op een succesvolle en leerzame dag. Waarin gebruikers van ParnasSys gestimuleerd zijn nóg verder te willen met de mogelijkheden van ParnasSys, door bijvoorbeeld producten te gaan inzetten die helpen om leerlingen te volgen in hun ontwikkeling.

    

Leerlingdossier
Het leerlingdossier van een leerling van MOVARE staat met het oog op overzicht bij voorkeur op één plek en dat is ParnasSys. Data verzamelen, het duiden van deze data, doelen stellen en interventies opnemen in ParnasSys kan bij goed gebruik leiden tot een overzichtelijk geheel. Waar leerlingen cyclisch en effectief gevolgd kunnen worden gedurende hun schoolloopbaan. Op die manier bevorderen we de doorgaande lijn binnen de school. De structuren van bijvoorbeeld de MOVARE-notitiecategorieën binnen ParnasSys en het efficiënt gebruiken hiervan binnen de Onderwijsprocessen en Kwaliteitszorg kan een grote bijdrage leveren aan het verminderen van administratieve werkdruk, het vergroten van overzicht op leerling, groep en school en dossiervorming op een veilige plek.

We willen de aanwezigen van deze dag hartelijk bedanken voor hun betrokkenheid en enthousiasme.

Eerste MOVARE ParnasSys Academiedag succesvol

Geïnteresseerd in MOVARE?

Neem contact op