Achtergrond header

Directeur Jo Budie neemt feestelijk afscheid van het onderwijs

Op woensdag 25 september jl. heeft directeur Jo Budie na een 45-jarige loopbaan afscheid genomen van het onderwijs in het algemeen en van OBS De Droomboom in het bijzonder. Een mooie, drukke dag die 's ochtends begon met een menselijke erehaag op het schoolplein, gevolgd door een lekker ontbijt, een poppentheater en oud-Hollandse spellen.  

Drukbezochte receptie
Na schooltijd verwelkomde Jo alle ouders die in groten getale waren gekomen om afscheid te nemen. Aansluitend vond in het aanpalende Leiehoes een receptie plaats voor genodigden. Deze drukbezochte receptie deed Jo weer even terugreizen in de tijd; uit al zijn arbeidsperiodes, van leerkracht tot directeur, kwamen talloze (oud-) collega's, vrienden en medewerkers van instanties hem de hand schudden. Jo sloot de feestelijke dag samen met zijn vrouw Rita en de collega's van OBS De Droomboom af onder het genot van een heerlijk hapje en drankje. 

Afsluitend feest
Op zaterdag 28 september jl. werden de feestelijkheden rondom Jo's aanstaande pensioen afgesloten met een feest voor intimi in café de Sport in Eys. Jo en zijn vrouw werden door het College van Bestuur van MOVARE en de collega's van De Droomboom op een hele parade aan sketches getrakteerd. Vrijdag 4 oktober a.s. werkt Jo officieel zijn laatste dag in het onderwijs. Na deze datum start voor Jo een nieuw hoofdstuk in zijn leven waar hij zich erg op verheugt. 

 

 

Directeur Jo Budie neemt feestelijk afscheid van het onderwijs
Share to Facebook Share to Twitter Share to Pinterest Share by mail More...

Geïnteresseerd in MOVARE?

Neem contact op