Achtergrond header

Dag van de Leraar en introductie Strategisch Personeelsplan 2019-2023

Zoals elk jaar, lieten we ook dit jaar de Dag van de Leraar niet aan ons voorbij gaan. Maandag werd er bij elke school een presentje afgeleverd in de vorm van een mooie, duurzame tas met de opdruk: 'Hey Onderwijsheld, jij bent fanTAStisch’. Dit om MOVARE-medewerkers eens in het zonnetje te zetten, hen te bedanken voor hun geweldige werk en onze waardering uit te spreken. 

Vanwege de aangescherpte maatregelen was het niet mogelijk om een uitgebreid programma in school te doen, maar onze adviseurs P&O hebben de tassen wel persoonlijk afgeleverd. In de tas vonden medewerkers ook het Strategische Personeelsbeleid 2019-2023 in folderformaat gedrukt, net als een folder over InSite. In het personeelsbeleid wordt haarfijn uitgelegd wat MOVARE allemaal kan en wil betekenen voor medewerkers. Daarbij ligt de focus op de High Five, vijf pijlers waar we ons op richten op personeelsgebied:  

  1. Professionele leercultuur 

  2. Ontwikkelen en leren 

  3. Vitaliteit en Welbevinden 

  4. Vinden en Binden 

  5. Vanzelfsprekend Goed Geregeld  

Het laat zien wat jij als medewerker van MOVARE kan en mag verwachten. Wij waarderen jou enorm! En willen jou inspireren en uitdagen. Dit alles doen wij natuurlijk samen. Neem op een geschikt moment voor jezelf eens rustig de tijd om het plan te lezenWij willen jullie hartelijk bedanken voor de leuke foto’s en enthousiaste reacties. Een mooi begin! Hieronder een compilatie van ontvangen foto’s van De Dag van de Leraar.  Bekijk ook de video van ZO-NWS

 

Dag van de Leraar en introductie Strategisch Personeelsplan 2019-2023
Share to Facebook Share to Twitter Share to Pinterest Share by mail More...

Geïnteresseerd in MOVARE?

Neem contact op