Achtergrond header

Animatievideo De Gezonde Basisschool van de Toekomst

Over de Gezonde Basisschool van de Toekomst en de onlangs gepubliceerde wetenschappelijke resultaten is een animatiefilm gemaakt. Deze staat op de website van de Gezonde Basisschool van de Toekomst. Met deze link naar de animatiefilm vind je meer informatie over de opzet en de significante en wetenschappelijk onderbouwde gezondheidsresultaten. 

Aandacht bij de Tweede Kamer 

Gedeputeerde Housmans heeft deze week een brief gestuurd aan Tweede Kamerleden over de Gezonde Basisschool van de Toekomst. Daarbij zat een broodtrommel met Limburgse inhoud en onder andere een tekening van één van de kinderen van de basisschool Wereldwijs. OBS Wereldwijs heeft een heel mooi pakket tekeningen gestuurd waarop kinderen op hun eigen unieke manier visualiseren wat een gezonde lunch voor hen betekent.

Wetenschappelijke resultaten 

Enkele weken geleden werden de eindresultaten bekend gemaakt van het project De Gezonde Basisschool van de Toekomst tijdens een symposium in Venlo. In de media was er een overweldigende aandacht voor de mooie resultaten van het vierjarige onderzoek, waar ook een aantal MOVARE-scholen aan deelnam. 

Animatievideo De Gezonde Basisschool van de Toekomst
Share to Facebook Share to Twitter Share to Pinterest Share by mail More...

Geïnteresseerd in MOVARE?

Neem contact op