Achtergrond header

MOVARE-nieuwsbrief voor schooldirecties, nummer 9 schooljaar 2021-2022

Schoonmaak tijdens aangescherpte maatregelen COVID-19De aangescherpte maatregelen rondom COVID-19 hebben ook gevolgen voor de hygiëne/schoonmaak op onze scholen:
- Materialen als handgel, mondkapjes etc. kunnen via de portal van King besteld worden;
- Tijdens de schoonmaak is er extra aandacht voor het reinigen van contactpunten. De firma GOM zal deze extra schoonmaak weer hervatten.

Contactpersoon: Tom Janssen, e-mail: tom.janssen@movare.nl
 

Nieuwe kas- en bankinstructie op intranetOnlangs is de nieuwe kas- en bankinstructie op intranet geplaatst. Je kunt het betreffende document vinden onder het menu-item BEDRIJFSVOERINGFinanciële administratie.

Contactpersoon: Hub Keulen, e-mail: hub.keulen@movare.nl
 

Even voorstellen:  Danny CreusenBeste collega’s,

Velen van jullie zullen mij kennen. Ik ben Danny Creusen en mag met trots zeggen dat ik per 1 januari 2022 de functie van Beleidsadviseur ICT bij MOVARE mag gaan bekleden. Samen met mijn 2 kinderen Dyanne (15) en Ryan (13) woon ik in Weert. Ik ben 39 jaar en heb de afgelopen 6 jaar bij Skool gewerkt waarin ik in verschillende functies contact heb gehad met MOVARE. In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met de kinderen, geniet ik van een terrasje of een hapje eten buiten de deur, speel ik graag een potje padel en kijk ik graag Formule 1. Met heel veel plezier, passie en gedrevenheid wil ik mijn bijdrage leveren aan ICT in het onderwijs.

Vriendelijke groeten,

Danny Creusen
 

MOVARE aan de slag met vitaliteit tijdens Week van de werkstressVorige week hebben we je in de nieuwsbrief geïnformeerd over de Week van de werkstress. Heb je dit onverhoopt gemist? Lees dan
HIER wat de Week van de werkstress inhoudt en wat je in die week kunt verwachten. Al helemaal op de hoogte van dit onderwerp? Lees dan snel verder, want in dit nieuwsbericht geeft Tijs Koedam van EnergyPlatform persoonlijk uitleg over de Week van de werkstress én geven wij je een overzicht van de webinars die je kunt volgen!

In de Week van de werkstress bieden we je, in samenwerking met EnergyPlatform, inspiratie en praktische tips om het optimale uit je werk te halen én goed voor jezelf te zorgen. De week start op maandag 15 november. In deze week staan drie onderwerpen centraal: een gezonde werk-privé balans, het creëren van je eigen werkgeluk en energieke voeding & beweging. Het programma is toegankelijk voor iedereen en jij bepaalt waar je wel en niet aan deelneemt. Tijs Koedam van EnergyPlatform legt in deze video uit wat je in het online vitaliteitsprogramma kunt verwachten.

Doe mee!
We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan “MOVARE aan de slag met vitaliteit”. Je kan deelnemen aan een losse webinar, of natuurlijk aan allemaal. Dat is helemaal aan jou! Scan met je telefoon de onderstaande QR-code en download gelijk de MyEP app. Na het aanmelden voor de app doe je mee!

                            


Webinars

1. Creëer je eigen werkgeluk – maandag 15 november 2021, 16.00 uur tot 17.00 uur
Ooit gehoord van de ‘Joy Gap’? Dat is het verschil tussen het aantal mensen dat geluk op het werk verwacht en het wel of niet daadwerkelijk ervaren. Uit onderzoek blijkt dat 53% van de mensen een ‘Joy Gap’ ervaart. In deze webinar leer je waar je gelukkig van wordt op je werk en hoe je je eigen werkgeluk én dat van je collega’s kunt verbeteren. Werkgeluk hangt met veel aspecten samen; ervaar je voldoende eigen regie, sta je in verbinding met je collega’s en de organisatie, ervaar je steun uit je omgeving en haal je voldoening uit je werk? Dit zijn doorslaggevende elementen die jouw werkgeluk bepalen. Het goede nieuws is dat je deze elementen kunt trainen. Doe mee en til je werkgeluk naar een hoger niveau!

 Deelnemen aan deze webinar? Scan dan de onderstaande QR-code!

2. Een gezonde werk-privé balans – dinsdag 16 november 2021, 16.00 uur tot 17.00 uur
Tegenwoordig is iedereen druk. Vooral in deze COVID-19 tijd. Die drukte ontstaat met name doordat iedereen verschillende rollen in zijn of haar leven heeft, van collega tot partner. Binnen deze verschillende rollen wordt er van alles van ons gevraagd. Ons hoofd denkt voortdurend aan dingen, maar denkt te weinig over dingen. Hoe verdeel je jouw tijd, energie en focus op de juiste manier zodat je zowel een goede collega als goede partner bent en zelf ook nog gelukkig bent in deze tijd?

⇒ Deelnemen aan deze webinar? Scan dan de onderstaande QR-code!

3. Gezonde voeding en beweging – donderdag 18 november 2021, 16.00 uur tot 17.00 uur
In deze praktische webinar ga je samen met EnergyPlatform op zoek naar hoe je met kleine aanpassingen aan het bestaande eetpatroon en beweegpatroon een constanter energieniveau kan bereiken, dat tevens bijdraagt aan het bereiken of behouden van een gezond gewicht.

⇒ Deelnemen aan deze webinar? Scan dan de onderstaande QR-code!