Achtergrond header

MOVARE-nieuwsbrief voor schooldirecties, nummer 28 schooljaar 2021-2022

Overzicht TO DO acties voor schooldirecteurenOnderstaand zie je een overzicht met TO DO acties voor jou als directeur voor de komende periode. Dit overzicht dient als geheugensteuntje voor acties en reacties die wij van jou vragen via de MOVARE-nieuwsbrieven voor schooldirecties. We streven naar een zo compleet mogelijk overzicht. Echter kan het voorkomen dat een TO DO actie er (nog) niet op staat.
 

 Uiterlijke datum/   deadline  TO DO: Actie & onderwerp  Contactpersoon/ bijzonderheden

 tussen 15 april en 15 mei 2022

 Afname eindtoets  
 19 april t/m 6 mei 2022  Loopbaanontwikkeling: Medewerkers met een MOVARE contract (vast, tijdelijk, LIO) mogen solliciteren.  
 voor 22 april 2022
 (datum is verlengd!)
 MTO: Invullen 3 vragen (via Forms) in kader van voortgang plan van aanpak medewerkerstevredenheidsonderzoek maart 2021  

 9 mei t/m 13 mei 2022

 Loopbaanontwikkeling:
 ⇒ Sollicitanten selecteren en hen uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.
 ⇒ Niet geselecteerde sollicitanten ontvangen via InSite een standaardafwijzing (kandidaten niet op gesprek NB kwalitatieve afwijzing).

 
16 mei t/m 20 mei 2022  Loopbaanontwikkeling:
  Sollicitatiegesprekken voeren (min. 3/max. 5 per vacature) en kandidaat kiezen
 
 23 mei t/m 25 mei 2022  Loopbaanontwikkeling:
  Niet geselecteerde kandidaten krijgen een telefonische afwijzing + P&O informeren over de geplaatste kandidaat (i.v.m. mutatie!).
 
 voor 1 juli 2022  Monitor sociale veiligheid uitwisselen met onderwijsinspectie  


 

Graag voorlopig GEEN schooladviezen delenEr blijkt een afspraak te zijn gemaakt tussen OCW en alle leveranciers van de eindtoets, namelijk dat de leveranciers de schooladviezen van onze leerlingen opvragen. Ze gebruiken die om de eindtoetsadviezen te controleren. We zijn op dit moment aan het uitzoeken of we deze gegevens wel mogen delen. Dat is nog niet duidelijk. Daarom het verzoek om tot daar duidelijkheid over is GEEN schooladviezen te sturen als daar om gevraagd wordt. Dit heeft geen invloed op de toetsresultaten die jullie krijgen.

Schooladviezen al gestuurd? Laat het ons even weten.
Het kan natuurlijk dat jullie de schooladviezen al gestuurd hebben. In dat geval is het verzoek om dit te laten weten door een mailtje te sturen naar privacy@movare.nl. Als je aangeeft welke toets je gebruikt hebt en om hoeveel leerlingen het gaat, hebben we gelijk een inventarisatie. Dank alvast!

Contactpersoon: Muriël Giesen, e-mail: muriel.giesen@movare.nl


Calamiteiten tijdens meivakantieMoet je onverhoopt een calamiteit melden tijdens de meivakantie? Raadpleeg dan het calamiteiten-overzicht via deze link.


Teksten schoolgids 2022-2023Hierbij ontvang je de teksten voor de schoolgids 2022-2023.  Net als vorig jaar hebben we om praktische redenen ervoor gekozen om met minder tekst en met meer verwijzingen naar de MOVARE-website te werken. Indien informatie tussentijds wijzigt, passen wij de betreffende webpagina aan. Hierdoor waarborgen we de actualiteit en hoeven jullie de informatie in de schoolgids niet zelf aan te passen als deze wijzigt.

⇒ Bekijk/download de teksten voor de schoolgids HIER

 Later ontvang je ter aanvulling nog een tekst over de klokkenluidersregeling. Deze tekst ontvang je te zijner tijd ook via de nieuwsbrief.

 Heb je vragen over de teksten voor de schoolgids? Neem dan contact op met Linda Noteborn: linda.noteborn@movare.nl

 

Update Loopbaanontwikkeling 2022 19 april t/m 6 mei: medewerkers met een MOVARE contract (vast, tijdelijk, LIO) mogen solliciteren.
 9 mei t/m 13 mei: sollicitanten selecteren en hen uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.
 9 mei t/m 13 mei: niet geselecteerde sollicitanten ontvangen via InSite een standaardafwijzing (kandidaten niet op gesprek NB kwalitatieve afwijzing).
 16 mei t/m 20 mei: sollicitatiegesprekken voeren (min. 3/max. 5 per vacature) en kandidaat kiezen.
 23 mei t/m 25 mei: Niet geselecteerde kandidaten krijgen een telefonische afwijzing + P&O informeren over de geplaatste kandidaat (i.v.m. mutatie!).

Vragen?  Neem dan contact op met de desbetreffende P&O-adviseur van jouw serviceteam.