Achtergrond header

MOVARE-nieuwsbrief voor schooldirecties, nummer 19 schooljaar 2021-2022

REMINDER: Inzet medewerkers via Wiertz

Registreren in Vervangingsmanager en PNIL formulier invullenMedewerkers die via Wiertz worden ingezet, dienen in de Vervangingsmanager geregistreerd te worden. Deze werkwijze heeft als voordeel dat deze medewerkers niet elke maand zelf urenbriefjes hoeven in te dienen. Daarnaast behouden we op deze manier overzicht.

Verzoek Vervangingsmanager indienen
Heb jij jouw medewerker(s) die via Wiertz op jouw school is/zijn ingezet nog niet geregistreerd in de Vervangingsmanager? Dien dan voor elke medewerker via Wiertz een verzoek in de Vervangingsmanager in.  Vul bij ‘vervanging voor’  ‘extra inzet’ in en let bij ‘reden’ goed op de juiste afwezigheidscode ( NPO, Maatwerk etc.).

Aangezien je als directeur geen verzoek met terugwerkende kracht in kunt dienen, is het belangrijk om in het opmerkingenveld de juiste startdatum te vermelden. Vermeld in het opmerkingenveld ook de naam van de medewerker van Wiertz.

PNIL (Personeel Niet In Loondienst) formulier invullen
Daarnaast is het belangrijk dat mensen die via Wiertz of een andere externe partij ingezet worden, in InSite geregistreerd worden. Vul hiervoor dit formulier in en mail het met een VOG naar ineke.moonen@movare.nl. Voeg het formulier en de VOG s.v.p. als aparte bijlagen aan de mail toe.

Heb je specifieke vragen over de Vervangingsmanager of het PNIL formulier? Dan kun je deze aan Ineke Moonen stellen, e-mail: ineke.moonen@movare.nl Met andere P&O-gerelateerde vragen kun je terecht bij de P&O-adviseur van jouw serviceteam.De GMR-verkiezingen komen eraan!

Informatie delen met jouw MR en met ouders/verzorgersDe komende tijd vinden de verkiezingen voor deelname aan de GMR weer plaats. Het doel is om de verkiezingen uiterlijk 15 maart a.s. af te ronden. In de aanloop naar de verkiezingen delen we graag de volgende documenten met jou:  informatiebrief voor MR-en en directeuren, het voordrachtsformulier en het verkiezingsreglement. Graag deze documenten ook onder de aandacht brengen van jouw MR.

Informatie voor ouderportaal
Voor de verkiezingen van de GMR hebben we ook een tekst voor op het ouderportaal gemaakt, die je samen met deze informatiebrochure OGMR kunt plaatsen voor ouders/verzorgers.