Achtergrond header

Bestuursjournaal voor schooldirecties, nummer 6 schooljaar 2020-2021

Even voorstellen…

Per 8 oktober verlaat Irene Driessen, P&O-adviseur, MOVARE om elders een nieuwe uitdaging aan te gaan. Jo Wetzelaer, eveneens P&O-adviseur, gaat einde kalenderjaar met vervroegd pensioen. Hij draagt het serviceteam met ingang van de herfstvakantie over. In verband hiermee is met succes gezocht naar geschikte opvolgers, die zich aan jullie voorstellen:

Gaby Thuis, P&O-adviseurBeste allemaal,

Op 1 oktober a.s. zal ik starten bij MOVARE in de functie van adviseur P&O. Vooruitlopend op een persoonlijke kennismaking stel ik mij hierbij alvast graag kort aan jullie voor.

Mijn naam is Gaby Thuis, geboren en getogen in Zuid-Limburg. Samen met mijn partner Marcel, met wie ik 17 jaar getrouwd ben, woon ik in Voerendaal. In mijn vrije tijd wandel ik regelmatig door de mooie Limburgse natuur, doe ik aan Yoga en Zumba en ga ik (wanneer dat weer kan) graag naar (pop)concerten en het theater. Samen met anderen naar voetbal, voetbalpraatprogramma’s of formule 1 kijken sla ik overigens ook niet af.

De eerste 7 jaren van mijn loopbaan heb ik diverse functies binnen de hotelbranche bekleed en daarna was ik ca. 14 jaar bij Tempo-Team Uitzendbureau werkzaam. Van daaruit heb ik in 2009 de overstap gemaakt naar het HR-vak en ben ik tot nu bij commerciële bedrijven werkzaam (geweest) in de functies van personeelsfunctionaris, manager P&O en HR Business Partner. Via diverse opleidingen heb ik mij verder ontwikkeld op het HR-vlak. Meest recent heb ik eind 2018 via CS opleidingen/Hogeschool van Arnhem en Nijmegen het diploma Regie op Verzuim behaald.

Zoals jullie uit bovenstaande kunnen opmaken, heb ik nog geen werkervaring binnen het onderwijs. Ik ben dan ook erg benieuwd naar de dynamiek die binnen deze sector en specifiek binnen MOVARE heerst en zal jullie daarover ongetwijfeld de nodige vragen gaan stellen. Daarnaast kijk ik er vooral naar uit om jullie persoonlijk te leren kennen en daarbij ook jullie wensen en behoeften op HR-gebied te horen.

Tot ziens vanaf 1 oktober.

Gaby Thuis

 

Birgit Peels, P&O-adviseurBeste nieuwe collega’s,

Graag stel ik mezelf even voor: Mijn naam is Birgit Peels, nieuwe collega van het team P&O.

Per 1 oktober zal ik officieel starten in de rol van P&O adviseur. De komende weken zal ik al regelmatig bij MOVARE te vinden zijn omdat in september al wordt gezorgd voor een warme overdracht.
Aangezien ik jullie niet allemaal direct zal ontmoeten, wil ik mezelf via deze weg alvast aan jullie voorstellen.

Ik ben 29 jaar oud en ik woon in Geleen. Hier woon ik samen met mijn vriend Dennis en onze dochters Sterre (3 jaar) en Lieve (7 maanden). In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in het bos, genietend van de natuur en onze dochter die heerlijk door de modder rent en zich verwondert over alles om zich heen. Voor de rest ben ik een creatieve doe-het-zelver en ben ik graag in en om ons huis bezig. Ik hou van gezelligheid, lekker eten en samen zijn.

Ik heb People and Business Management gestudeerd. Ik heb bij Albert Heijn en bij Zuyderland gewerkt, in diverse managementfuncties. Het leukste van mijn werk vind ik altijd om medewerkers in hun kracht te krijgen en houden. Hoe zorg je ervoor dat medewerkers gemotiveerd blijven, zich gewaardeerd en gehoord voelen en vanuit eigen authenticiteit iets toevoegen aan de organisatie? En waar vind je die medewerkers? Het toeval treft, dat ik binnen MOVARE met dit vraagstuk aan de

slag mag gaan: VINDEN & BINDEN.

Als mens sta ik voor ‘samen’, ‘open en eerlijke communicatie’ en ‘eigen regie’. Ik vind het zowel in mijn werk als privéleven belangrijk om te doen waar ik gelukkig van word en zelf aan het roer te staan. Ik ben positief ingesteld en ik denk altijd in mogelijkheden.

Ik zie ernaar uit om jullie allen persoonlijk te leren kennen!

Groetjes,

Birgit Peels

 

Start begrotingscyclus 2021-2022

Vanaf maandag 2 november starten wij met de begrotingscyclus van 2021-2022 en volgende jaren. Een wijziging ten opzichte van voorgaande jaren is het inplannen van een afspraak. Voorheen konden jullie zelf een afspraak inplannen via een boekingsmodule, nu worden jullie uitgenodigd. Deze werkwijze is praktischer, omdat op deze manier zowel contactpersoon P&C als P-adviseur aanwezig kan zijn.

Uitgebreidere informatie zoals een startdocument, een volledige planning van het proces en aandachtspunten ter voorbereiding op het begrotingsgesprek volgen nog.

Contactpersoon: Martijn Manders, e-mail: martijn.manders@movare.nl


 

Overzicht serviceteam

In dit document vind je een overzicht van het serviceteam per school dat ingaat per 26 oktober 2020.

.