Achtergrond header

Bestuursjournaal voor medewerkers, nummer 15 schooljaar 2019-2020


Uitnodiging voor training Het gebruiksgemak van InSite

Graag nodigen wij jou uit om deel te nemen aan de InSite training op woensdagmiddag 4 maart 2020 van 13.00 uur – 14.30 uur. De locatie wordt nog bekend gemaakt.

Tijdens de training worden de mogelijkheden en het gebruik(sgemak) van InSite nader toegelicht, denk aan raadplegen salarisspecificaties, arbeidsvoorwaarden, indienen van declaraties, de MOVARE shop, aanmelden voor cursussen, het up to date houden van je personeelsdossier etc. Uiteraard is er ook gelegenheid om vragen te stellen.

Klik hier om je direct aan te melden, zodat je verzekerd bent van een plek tijdens de sessie.

We zien je graag op de training.

Hartelijke groet,

Collega’s P&O


De voordelen van zorgverzekering VGZ via MOVARE

Als medewerker van MOVARE kun jij een passende zorgverzekering bij VGZ afsluiten. Naast korting op je premie profiteer je ook van extra ruime vergoedingen in de speciale aanvullende verzekering VGZ Werkt. Gisteren heb je in jouw MOVARE mailbox een e-mail met informatie over deze zorgverzekering ontvangen. Daarnaast kun je de informatie over de zorgverzekering van VGZ ook teruglezen op intranet


Zoeken in Bestuursjournaals via intranet

Ben je op zoek naar een onderwerp dat in het Bestuursjournaal voor medewerkers heeft gestaan? Of wil je graag (nogmaals) een document bekijken of downloaden dat via het Bestuursjournaal is aangereikt? Geen probleem! Je kunt gemakkelijk op onderwerp/trefwoord zoeken via de zoekmodule op intranet. Deze zoekmodule zoekt zowel op de inhoud van alle Bestuursjournaals als op de gehele inhoud van intranet.

Wil je rechtstreeks het archief bekijken van de Bestuursjournaals van dit schooljaar? Kijk dan op intranet onder het menu-item ‘Nieuws’. Je kunt hier de keuze maken voor ‘Nieuws voor medewerkers’.

Contactpersonen: Linda Noteborn en Sanne Boonen, tel: 045-5466975, e-mail: communicatie@movare.nl