Achtergrond header

Bestuursjournaal voor directies, nummer 9 schooljaar 2019-2020

Brief aankondiging staking PO


Zoals je weet, vindt op woensdag 6 november a.s. mogelijk een landelijke staking van het PO plaats. Om ouders/verzorgers hierover tijdig te informeren, hebben alle scholen vandaag een brief ontvangen over de voorgenomen staking voor ouders/verzorgers.
 

DEEP-LEARNING MIDDAG VERPLAATST NAAR MAANDAG 4 NOVEMBER 

Omdat staken voorgaat op woensdag 6 november wordt het seminar van en over deep-learning verplaatst naar maandag 4 november van 16.00 uur tot 19.00 uur.

Het seminar zal gehouden worden op basisschool Op Gen Hei in Landgraaf en is ook georganiseerd door het team van deze school. Speciale gast en inleider is Frank Bradica, specialist op het gebied van Deep-Learning en in 2018 uitgeroepen tot een van de beste Schoolleiders van Canada. 

Meld je aan via deze link. Het seminar Deep-Learning is vanaf nu zichtbaar in Mijn InSite onder 'cursussen'. 

Reminder: Startdocument voor begroting 2020-2021 en volgende jaren

Als voorbereiding op de komende begrotingsronde hebben jullie voor de herfstvakantie een startdocument ontvangen. Het betreft een conceptversie die wel reeds intern besproken is, maar formeel nog door MT en CvB moet worden bekrachtigd. In dit startdocument staat relevante informatie voor de begroting 2020-2021 en volgende jaren.

Contactpersoon: Eric Hendriks, tel: 045-5466989, e-mail: eric.hendriks@movare.nl